Cincin Wanita khas untuk Pertunangan dan Perkahwinan

Anda juga mungkin berminat dengan entry berikut:


Cincin Wanita

1A. Cincin Bajet untuk Majlis Merisik, Pertunangan dan Perkahwinan
1B. Cincin Bajet Emas 916 untuk Majlis Merisik, Tunang dan Perkahwinan
2A. Cincin Berlian Swiss yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
2B. Cincin Berlian Swiss (2nd Batch) yang sesuai bg semua majlis & aturcara
3. Cincin Berlian Swiss 916 yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
4. Cincin Tema Love untuk Majlis Merisik, Pertunangan dan Perkahwinan
5. Cincin Berlian Asli yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
6. Cincin Wanita Emas Putih yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
7. Cincin Emas 916 yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
8. Cincin Ukir Nama yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
9. Cincin Intan yang sesuai untuk semua majlis dan aturcara
10. Cincin Wanita Batu Nilam
11. Cincin Wanita Batu Delima
12. Cincin Wanita Batu Zamrud
13. Cincin Pertunangan
14. Cincin Perak Wanita - pelbagai jenis
15. Cincin Belah Rotan Moden
16. Cincin emas 916 untuk baby dan kanak-kanak
17. Cincin perkahwinan Kate Middleton / Princess Diana
18. Cincin Datin Rossmah RM24 Juta 

Cincin Lelaki

1. Cincin Emas Putih Lelaki
2. Cincin Permata Zamrud, Nilam, Delima, Opal, Topaz, dan lain-lain di sini.
.....................................................

Berikut merupakan cincin berlian asli yang sesuai untuk majlis merisik, pertunangan dan perkahwinan. Dan, yang menariknya, gambar-gambar yang kami paparkan adalah cincin-cincin 2nd hand (terpakai) yang masih elok dan cantik, ada antaranya juga adalah cincin baru.

....................................

Yang 2nd hand, harganya amat murah. Bayangkan cincin berlian asli di bawah ini, ada yang kami dapat tawarkan pada anda serendah RM300 sahaja. Kalau jenis yang baru, dengan rekabentuk yang sama, harganya boleh mencecah RM700-Rm1500. Akan tetapi, barang 2nd hand tiada upah dan harga se-gram-nya juga adalah rendah. Jadi, kami dapat memberi pilihan kepada anda untuk memilih sama ada yang baru atau yang 2nd hand, dengan perbezaan harga yang ketara.

Yang 2nd hand amat sesuai bagi bakal pengantin yang tidak berapa cukup bajet. Al maklumlah, banyak lagi persiapan lain yang perlu dibuat dan dibeli. Saya bercakap pun atas dasar pengalaman sendiri waktu nak kahwin dahulu. (^_^)

Lihat-lihatlah dahulu, jika berkenan, hello-lah pada kami. Harga kami dapat bagi diskaun dari 15% hingga 40% daripada harga yang kami paparkan. Insyaallah, don't worry ok.
Catatan: Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan produk, e.g. harga, saiz jari, jenis/bunga ikatan, jenis (emas 916, 900, 835 atau 750) dan lain-lain, hubungi kami (SMS/call) di talian 013-7318527 (Man) atau 013-7929891 (Nurul).
Insyaallah kami akan hantarkan gambar-gambar dalam posisi yang lain bagi produk yang berkaitan (yang anda berkenan) beserta dengan maklumat lanjut yang lain. Hanya nyatakan nombor kod gambar sahaja.


CBA2 : Cincin berlian asli Sejambak 1 (RM940)
Ini adalah cincin 2nd hand (diskaun ada)

CBA2 : Cincin berlian asli Sejambak 1 (sisi kanan)

CBA2 : Cincin berlian asli Sejambak 1 (sisi kiri)
CBA4 : Cincin berlian asli Sejambak 2 (RM850)
Ini adalah cincin 2nd hand (diskaun ada)

CBA4 : Cincin berlian asli Sejambak 2 (sisi kiri)

CBA4 : Cincin berlian asli Sejambak 2 (sisi kanan)

CBA5 : Cincin berlian asli Sejambak 3 (RM850)
Ini adalah cincin 2nd hand (diskaun ada)

CBA5 : Cincin berlian asli Sejambak 3 (sisi kiri)

CBA5 : Cincin berlian asli Sejambak 3 (sisi kanan)

CBA6 : Cincin berlian asli Tunggal (RM800)
(diskaun ada)

CBA6 : Cincin berlian asli Tunggal (sisi)

CBA6 : Cincin berlian asli Tunggal (sisi kanan)

CBA7 : Cincin berlian asli Sekebun (RM900)
(ada diskaun)

CBA7 : Cincin berlian asli Sekebun (sisi kanan)

CBA7 : Cincin berlian asli Sekebun (sisi kiri)

CBA11 : Cincin berlian asli Sekebun 2 (RM790)
(ada diskaun)

CBA11 : Cincin berlian asli Sekebun 2 (sisi kiri)

CBA11 : Cincin berlian asli Sekebun 2 (sisi kanan)

CBA13 : Cincin berlian asli Zamrud (RM2500)
Saiz boleh adjust

CBA13 : Cincin berlian asli Zamrud (sisi kanan)

CBA13 : Cincin berlian asli Zamrud (sisi kiri)

CBA14 : Cincin berlian asli (RM980)
Saiz 16, Emas 750

CBA14 : Cincin berlian asli (sisi)

CBA15 : Cincin berlian asli Smokey (RM1200)
Saiz 14, emas 835
Saiz boleh adjust

CBA15 : Cincin berlian asli Smokey (sisi)
Cuba lihat warna berlian asli kat tengah tu yang sedikit kelabu,
tapi saiz dia memang besar


CBA16 : Cincin berlian asli 3 Dara (RM880)
Saiz 15, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA19 : Cincin berlian asli Solitaire (RM1200)
Saiz 13, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA20 : Cincin berlian asli Bunga sisi (RM770)
Saiz 8, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA22 : Cincin berlian asli Kembar (RM850)
Saiz 13, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA23 : Cincin berlian Bunga Kubis (RM800)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA24 : Cincin berlian asli Kembar Daun (RM770)
Saiz 12, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA25 : Cincin berlian asli Senggeng (RM850)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA26 : Cincin berlian asli kana (RM1200)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA27 : Cincin berlian asli kana Besar (RM2400)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA28 : Cincin berlian asli tabor (RM980)
Saiz 14, emas 835, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA29 : Cincin berlian asli pucuk buluh (RM1200)
Saiz 14, emas 835, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA30 : Cincin berlian asli soltaire tabor (RM1000)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA31 : Cincin berlian asli round pucuk (RM900)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA32 : Cincin berlian asli single (RM480)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA33 : Cincin berlian asli single (RM2600)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA34 : Cincin berlian asli single (RM1900)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA35 : Cincin berlian asli single (RM1200)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA36 : Cincin berlian asli delima (RM1400)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA37 : Cincin berlian asli single (RM900)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA38 : Cincin berlian asli nilam (RM1200)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA39 : Cincin berlian asli sekebun (RM600)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA40 : Cincin berlian asli sekebun (RM700)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA41 : Cincin berlian asli single (RM590)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA42 : Cincin berlian asli single (RM700)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust




CBA43 : Cincin berlian asli Yellow Diamond (RM2700)
Saiz 14, emas putih 375, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust


CBA44 : Cincin berlian asli (RM870)
Saiz 14, emas 835, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust
MURAH sbb 2nd hand


CBA45 : Cincin berlian asli (RM870)
Saiz 14, emas 835, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust
MURAH sbb 2nd hand



CBA46 : Cincin berlian asli (RM1370)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust



CBA47 : Cincin berlian asli (RM570)
Saiz 14, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust
MURAH sbb 2nd hand



...............................................................................

Yang kat bawah garisan ni dah sold out, tapi boleh di repeat order, insyaallah

CBA1 : Cincin berlian asli 3 Biji Jelutah (RM900)
(diskaun ada) SOLD OUT-tapi kalau berkenan design ni, saya boleh usaha dapatkan satu lagi, usaha, insyaallah.

CBA1 : Cincin berlian asli 3 Biji Jelutah (sisi kanan)

CBA1 : Cincin berlian asli 3 Biji Jelutah (sisi kiri)


CBA8 : Cincin berlian asli Delima (RM640)
Cincin ni 2nd hand, (ada diskaun)
SOLD

CBA8 : Cincin berlian asli Delima (sisi kiri)

CBA8 : Cincin berlian asli Delima (sisi kanan)
Dua biji berlian asli pengapit kepada batu delima asli

CBA9 : Cincin berlian asli Jelutah 5 Biji (RM680)
Cincin ni 2nd hand, (ada diskaun)
SOLD OUT-tapi kalau berkenan design ni, saya boleh usaha dapatkan satu lagi, usaha, insyaallah.

CBA9 : Cincin berlian asli Jelutah 5 Biji (sisi kanan)

CBA9 : Cincin berlian asli Jelutah 5 Biji (sisi kiri)

CBA10 : Cincin berlian asli Sebiji (RM520)
Cincin ni 2nd hand, (ada diskaun)
SOLD

CBA10 : Cincin berlian asli Sebiji (sisi kanan)

CBA10 : Cincin berlian asli Sebiji (sisi kiri)



CBA12 : Cincin berlian asli Bunga Rose (RM1200)
SOLD OUT-tapi kalau berkenan design ni, saya boleh usaha dapatkan satu lagi, usaha, insyaallah.

CBA12 : Cincin berlian asli Bunga Rose (sisi kiri)

CBA12 : Cincin berlian asli Bunga Rose (sisi kanan)


CBA17 : Cincin berlian asli Tabur 2 (RM780)
Saiz 15, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust
SOLD



CBA3 : Cincin berlian asli Jelutah Simpul (RM730)
(diskaun ada)
SOLD

CBA3 : Cincin berlian asli Jelutah Simpul (RM730)
SDCBA3 : Cincin berlian asli Jelutah Simpul (sisi kiri)


CBA18 : Cincin berlian asli Jelujur (RM820)
Saiz 15, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust
SOLD


CBA21 : Cincin berlian asli Jelutah 5 (RM1300)
Saiz 11, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust
SOLD



CBA22 : Cincin berlian asli Sejambak (RM800)
Saiz 11, emas 835, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust



CBA23 : Cincin berlian asli Solitaire Solo (R1100)
Saiz 11, emas 750, ada diskaun lagi
Saiz boleh adjust

0 comments: