Khas Buat Sahabat-Sahabat Yang Nak Walimah


Posting ini dibuat tergesa-gesa, khas buat sahabat-sahabat yang sedang dalam proses pertunangan dan perkahwinan sehari dua nanti ni. Apa-pun, pilih dulu k, nanti harga kita kira semula, murah-murah, special!


Ph1: Cincin Perak Pelbagai Permata

Ph2: Cincin Perak Pelbagai Permata (Sisi Kiri)

Ph3: Cincin Perak Pelbagai Permata (Sisi Kanan)

Ph4: Cincin Perak Batu Zamrud

Ph5: Cincin Perak Batu Zamrud (Sisi Kiri)

Ph6: Cincin Perak Batu Zamrud (Sisi Kanan)

Ph7: Cincin Perak Batu Nilam

Ph8: Cincin Perak Batu Nilam (Sisi Kiri)


Ph10: Cincin Perak Batu Delima

Ph11: Cincin Perak Batu Delima (Pandangan Tengah)

Ph12: Cincin Perak Batu Delima (Sisi Kiri)

Ph13: Cincin Perak Batu Delima (Sisi Kanan)

Ph14: Cincin Perak Batu Swiss

Untuk harga dan gambar-gambar tambahan, hanya bagitau cincin batu apa, gambar yang mana satu, kedudukan dalam gambar, then kami bagitau maklumat lengkapnya.

Semua cincin ni sangat sesuai untuk majlis pertunangan dan pernikahan.

Tq.

Nurul 013-7929891/013-7318527

Tag : Cincin Lelaki, Cincin Pertunangan, Cincin Perkahwinan, Cincin Perak, Cincin Zamrud, Cincin Delima, Cincin Nilam, Cincin Swiss

5 comments:

Suliza Zamary said...

Salam.
Sy su, sy nak tau harga cincin perak batu nilam kiri dan kanan sblh atas tu & cincin perak batu swiss sblh kanan atas dan bawah.

Harga ikut siza ke macam mana?

Send quotation kat emel sy sulizazamary@gmail.com

Tq.

Ros Sila said...

asslm. sy nk tahu hrg cincin perak batu delima

hadfaizi syadiera said...

cmane nak order

hadfaizi syadiera said...

tolong reply cik,saya dah contact tp blum ada jawapan

mohdhadfaizi said...

pada admin,tlgla balas sgala mcg or call dari customer anda.